Godnatt

Ska försöka sova nu, vi hörs imorgon, godnatt!


-


Planer för helgen

Mina planer inför helgen är att imorgon på kvällen drar jag väl till trappan & är där med alla kompisar sen ska kanske jag, Emma & Elin sova hos Elin men vi får se, sen på lördag drar vi till Grönan och sen ska jag ut och äta med min bror & morfar på kvällen, sen kanske jag drar till lillsjön eller något, sen på söndag blir det Grönan igen :) så de blir en rätt najs helg, aja hörs senare puss!


Faking a smile? I'm a professional at that.


Hemma

Är hemma nu, ska snart hoppa in i duschen och sen kolla på big brother vid 10 :) imorgon är det äntligen fredag, även fast de inte har varit så jobbig vecka för mig så är det jävligt skönt med fredag! Och det är bara 14 dagar kvar till sommarlov ä, alltså 2 veckor, så jävla najs asso, är så sjukt taggad! Aja ska duscha nu vi hörs senare puss!


Snart trappan

Har precis ätit, ska ta bussen som går 5 över 6 till trappan, fyfan vilket skitväder det är ute alltså.. Jaja ska fixa mig lite nu och sen ska jag börja gå till bussen, ha det bäst så länge så hörs vi senare!


Svenska

Har svenska nu, ska typ göra nån pjäs med några av tjejerna från klassen :) har ingen aning om vad som händer efter skolan & ikväll, men vi får se, aja hörs senare, ha det bäst!


Godnatt

Ska försöka sova nu så jag orkar gå till skolan imorgon, börjar 8 & slutar 20 över 3.. Men har iallafall ganska sköna lektioner så de är skönt :) aja vi hörs imorgon, godnatt!


My love ❤


Världens bästa bror

Jag har verkligen världens bästa bror, han låter mig sova inne hos honom, ni tänker säkert att jag är helt efterbliven som blir skitglad för det men jag blir faktiskt det, då slipper jag alla jobbiga tankar iallafall..  han är verkligen världens bästa bror ❤

Förlåt förresten för att jag inte har bloggat på hela dan men har inte orkat, aja hörs lite senare, puss så länge!

 


Godmorgon

Vaknade för en stund sen, jag blev hemma idag också, men imorgon ska jag till skolan! Ska iallafall snart äta något, men vi hörs senare ha det bäst så länge!


Blir nog hemma imorgon också..

Asso de är helt sjukt, klockan är fucking halv 3 och jag har fortfarande inte somnat.. Riktig ångest asso. Blir nog hemma imorn också, kommer va helt död annars.. Nu säger jag godnatt för sista gången, hörs imorgon!


Ångest

Har världens ångest, kan inte sova, vet inte vad jag ska göra, pallar inte mer, har aldrig haft sån här ångest förut, jag vet inte vart jag ska ta vägen längre.. Nu tänker ni säkert att ni inte bryr er men tydligen så gör ni de eftersom ni läser min blogg. Asso jag vet inte vad jag snackar om, men men skit samma orkar inte bry mig.. Är allmänt trött på allt just nu, ja, nu vet ni, godnatt.


Godnatt

Det enda jag har att säga är, godnatt hoppas ingen kommer kunna sova, för det kommer inte jag kunna. Hörs imorgon, peace out.


Orkar inte blogga just nu

Rubriken säger allt, jag orkar inte blogga just nu pga en sak som jag inte tar upp här, jag pallar bara inte just nu, vi kanske hörs senare ikväll men vi får se, annars imorgon eller nåt, peace out.


Äta snart

Ska äta snart sen fixa mig lite och sen kommer Emma & Elin hit och håller mig sällskap ett tag, jag är ju fortfarande sjuk så ska inte gå ut så de blir bara att chilla hemma med brudarna :) ska nog till skolan imorn, eller vi ska typ till lillsjön och göra nåt men ska nog dit iallafall, aja vi hörs senare puss!


Hemma idag igen

Godmorgon, vaknade nyss av att min bror Emil och Kevin kom hem för att äta typ.. Så ska väl försöka äta något snart, har fortfarande världens huvudvärk och är förkyld så är hemma idag också, hoppas det blir bättre till imorgon iallafall, jag pallar inte va hemma asso, vill träffa mina underbara vänner.. Men men, ska äta något nu, hörs senare, ha det bäst :)


Kan inte sova, jävla skit

Har fortfarande inte somnat, kommer va död imorn asso jag pallar inte, är trött hela tiden så fucking jobbigt, aja ska väl fortsätta försöka sova nudå.. Godnatt, hörs imorgon, peace out.


-


Kan inte sova

Jag kan inte sovaaa, får fucking panik, ska upp om 6-7 timmar, måste va pigg! Jag pallar inte va trött hela jävla tiden.. Fuck off, skriver snart igen om jag inte somnar..


Big brother

Ligger i soffan och kollar på big brother, tror nog att jag ska till skolan imorgon om det inte är så att jag har världens huvudvärk som idag.. Men vi får se, jag slänger nog in ett inlägg lite senare innan jag ska sova sen också, puss så länge!


Tråk

Har så jävla tråkigt, jag hatar att va sjuk asso, hatar att va rastlös och inte ha något att göra.. Aja tror att jag ska till skolan imorgon iallafall, hoppas på det iallafall! Aja vi hörs senare jag ska kolla på nån film nu eller något :) ha det bäst!


You Said I love you, & I Said it too, the only difference is, I didn't lie to you.


Sjuk

Är hemma idag, har ont i huvet och börjar bli lite förkyld.. Elin är också hemma så jag ligger i soffan och pratar i telefon med henne :) ska snart gå och göra makaroner tror jag, är skithungrig, men jag hör av mig senare, puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3333399/images/2012/pic_204386020.jpg" class="image">


Godnatt

Vi får se om jag går till skolan imorn eller inte börjar känna mig lite hängig igen, har ont i huvet osv.. Men vi får se hur jag mår imorgon! Ska försöka sova nu iallafall, godnatt!


Jävla skit blogg.se appjävel

Det är nåt fel på blogg.se appen de går inte att ladda upp bilder fucking skitgrej.. Aja skit samma, mår iallafall bättre nu så har varit ute med Elin & Emma nu på kvällen, sen kom Micke förbi och sa hej också, nu ligger jag och kollar på big brother, heja marcelo förfan, han e så jäääävla snygg, fast han är en heartbreaker tyvärr.. Men men snygg är han iallafall, ska försöka lägga upp en bild lite senare så får se om de funkar, aja ska fortsätta kolla nu men vi hörs senare, ha det bäst så länge!


Knasdag..

Det blev knas idag jag och Emma åkte till stan för vi skulle ju kolla på danny osv, sen innan vi skulle ta spårvagnen dit så åt vi på donken, det slutade med att vi inte åkte till Grönan för jag hade världens huvudvärk och höll på att spy.. Så vi vände och åkte hem igen, direkt när jag kom innanför dörren så spydde jag.. Fyfan alltså säger jag bara. Så det va ganska surt att inte få se min älskling, men men sånt är livet.. Jaja vi hörs väl senare, jag mår förresten bättre nu så det är skönt! Ha det bäst så länge så hörs vi senare :)


Väntar på bussen

Godmorgon, sitter och väntar på bussen nu, ska ju till Grönan och kolla på min älskling :) är skittrött men jag får väl sova medans vi väntar eller nåt haha.. Jag hör av mig lite senare ha det bäst, pussss!


Godnatt

Ska nog försöka sova nu, ska upp kvart i 8 imorgon & vill inte va helt död liksom, aja vi hörs när jag har vaknat osv, godnatt!


Hemma

Är hemma igen, kom hem vid 11, försökte göra ett inlägg då men blogg.se appen är helt cp.
Men har iallafall varit hos mormor på middag först, sen drog jag ner till lillsjön och mös med vännerna, sen drog vi till tibble efter ett tag och chillade där resten av kvällen :)
Imorgon blir det att dra till grönan med Emma och kolla o förhoppningsvis träffa min älskling Danny, så det blir nog najs hoppas jag, men ska kolla på nån film nu eller nåt så vi hörs senare, har tyvärr ingen bild på denhär datan men men skitsamma, ha det bäst så länge!


:)

Är hos Emma och myser med henne, Elin och hennes otroligt söta lillasyster, skitmysigt :) det blir en chilldag idag tror jag, ikväll blir det först att äta middag hemma hos mormor och sen ner till lillsjön men tjejerna, så det blir mysigt, ha det bäst så länge så hörs vi senare!


-


Lördag

Godmorgon, vaknade för en stund sen av att Elin sa att vi skulle äta frulle, så nu har vi ätit och ska snart börja fixa oss och sen dra upp till centrum och möta Emma och sen va på kungskalaset och chilla lite och sen kanske vi drar till jakan en snabbis för jag behöver solbrillor och lite annat, men vi får se :) men jag bloggar mer sen, vi hörs!


Film

Är hos min bestisfestis Elin förresten, sover här inatt, nu ska vi kolla på film och sen sova, imorgon blir det kungskalaset med mina tjejer :) men vi kanske hörs senare annars imorgon! Ha det bäst!


Emma Christin Rosing

Jag börjar om på nytt, kände för att börja blogga igen, för er som inte vet vem jag är så heter jag iallafall Emma Christin Rosing och är 13 år gammal fyller 14 den 24:e augusti :) ni kommer få lära känna mig bättre sen när jag har bloggat ett tag, det kommer mer inlägg snart men ska försöka få lite läsare men här får ni en bild, hörs senare!


RSS 2.0